* Unikátny RD pri hrádzi * tiché prostredie * krásna záhrada * Rovinka * možné dokúpenie susediaceho pozemku

Cena nehnuteľnosti
650 000 €
Celková plocha
395 m2
Kraj:
Bratislavský kraj
Okres:
Senec
Obec:
Rovinka
Kategória:
Domy a vily
Stav objektu:
čiastočná rekonštrukcia
Počet miestností:
7
Plocha pozemku:
673 m2
Prístupová cesta:
asfaltová
Energ. certifikát:
neuvedené
ID inzerátu:
3432717098456

Pripravili sme pre Vás na predaj rodinný dom situovaný mimo zastavaného územia obce Rovinka, v juhozápadnej, okrajovej oblasti obce v novej zástavbe samostatne stojacich rodinných domov aj radových rodinných domov pri hrádzi.

Rodinný dom je prístupný z asfaltovej komunikácie vo vlastníctve obce Rovinka. Jedná sa o samostatne stojaci murovaný dvojpodlažný dom s prízemím, poschodím a čiastočne „zobytneným“ podkrovím, so sedlovou strechou, v tvare obdĺžnika situovaný na SV strane pozemku, s dvorom a záhradou okolo domu. Rodinný dom bol podľa predloženého kolaudačného rozhodnutia daný do užívania v roku 2011.

Dispozičné riešenie: Prízemie rodinného domu je prístupné od dvora zo SZ strany. Pozostáva z predsiene, chodby so schodiskom, technickej miestnosti, WC, kuchyne s jedálňou, obývacej izby, terasy-loggie, miestnosti pre fitnes, technickej miestnosti pre bazén, priestoru pre saunu a bazénovej haly. Bazénová hala, bazén, sauna, technická miestnosť pre bazén, nie sú dokončené. Orientácia obytnej miestnosti je na JZ.

Druhé nadzemné podlažie rodinného domu je prístupné schodiskom z prízemia, dispozične pozostáva z chodby, práčovne, šatníka, kúpeľne, WC, spálne, troch izieb, druhého WC a kúpeľne. Z chodby je prístupný balkón SZ, druhý je prístupný z práčovne SV, z izieb je prístupná terasa JZ. Z jednej izby je prístupný podkrovný priestor s pracovňou a podkrovným priestorom využívaným ako pracovňa a sklad. Orientácia obytných miestností je na JZ, jedna spálňa je na JV. Podkrovie dispozične pozostáva z hosťovskej izby-pracovne a skladových priestorov.

Základy sú betónové s vodorovnou izoláciou, podmurovka je z DT omietaná. Obvodové konštrukcie sú z tvárnic POROTHERM hr. 300 mm zateplené eps hr.100 mm, nosné murivo je hr. 300 mm a priečky hr. 125 a 100 mm rovnako z tvárnic POROTHERM. Strop nad prízemím aj druhým nadzemným podlažím je železobetónový monolitický, v podkroví je sadrokartónový podhľad na nosnú konštrukciu krovu alebo podhľad z tatranského profilu.

Strecha je sedlová, krov je väzníkový, krytina je betónová Bramac, klampiarske konštrukcie strechy sú z pozinkovaného plechu, parapety sú hliníkové. Okná sú plastové s izolačným trojsklom, rovnako aj vstupné dvere sú plastové. Na oknách sú vnútorné plastové žalúzie. Interiérové dvere sú drevené rámové v drevenej obložkovej zárubni. Vonkajšie omietky sú tenko-vrstvové na báze umelých látok Baumit, sokel je obložený umelým kameňom. Vnútorné omietky sú vápenné hladké. Podlahy sú na prízemí z keramickej dlažby a laminátových parkiet, na poschodí je Kovral a keramická dlažba, v podkroví je Kovral a laminátové parkety. Schodisko je betónové s povrchovou úpravou z cementového poteru na ktorom je koberec. Schody do podkrovia sú drevené bez podstupníc. Rozvody vody a rozvody kanalizácie sú z plastového potrubia, rozvod plynu v dome nie je. Elektroinštalácia je svetelná aj motorická - poistkové automaty. V dome je zabezpečovacie zariadenie (PARADOX), rozvod TV a internetu. Vykurovanie je prostredníctvom jednotiek Fan Coil v kombinácií s teplovodným podlahovým kúrením. Zdroj tepla je tepelné čerpadlo voda-voda zn. RHOSS. V obývacej izbe je predpríprava na kozub.

Bazénová hala, sauna a technická miestnosť bazéna sú vo fáze dokončovania: počíta sa s podlahou z keramickej dlažby, keramický obklad stien do výšky 1,6 m, bude tu umiestnená sprcha, bazén je vymurovaný a omietnutý, povrchová úprava bazéna, technológia bazéna, sauna sú možné dokončiť presne podľa želania nového majiteľa. Rodinný dom je napojený na verejné rozvody vody, kanalizácie, plynu a NN.

Obec Rovinka v súčasnosti eviduje 4991 obyvateľov, je vzdialená 11 km od centra Bratislavy (4 km do Podunajských Biskupíc) a 26 km od okresného mesta Senec. Centrum obce - obecný úrad, kultúrny dom, lekáreň, zdravotné stredisko je vzdialené 850 m, pošta, ZŠ sú vzdialené 1,4 km, MŠ je vzdialená 900 m. V blízkosti 700 m je obchodné centrum City Park Rovinka, Billa, čerpacia stanica Shell. Premávka na ulici je malá (slepá ulica), lokalita je pokojná a výhodná pre bývanie, 900 m po hrádzi je vzdialené Malé jazero Rovinka s plážou. K zástavke SAD - 700 m od domu, zastávka vlaku v Rovinke je vzdialená 2,4 km, autom do Bratislavy do 10 min.

Plocha: úžitková 395m2 (z toho terasy a balkóny 45 m2), zastavaná 227m2, pozemku 673 m2. Podlaha: plávajúca, parkety, dlažba. Okná: plastové, hliníkové. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa, sprchovací kút. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, umývačka riadu, chladnička, mikrovlnka. Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: zmiešaná. Ostatné vybavenie: vstavané skrine, telefón, internet. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami, alarmom. Sedlová strecha s podkrovím. Strešná krytina: škridla. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza studňa. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, bazén, posilňovňa, sauna.

Výška investície: 650 000 €.

K pozemku je možné dokúpiť podobne veľký susediaci pozemok (641 m2) so samostatným prístupom priamo z verejnej komunikácie (a samostatnými IS) v hodnote 200 000 €.

Ďalšie informácie na vyžiadanie: Karol Dvornický, 0903 42 78 42, dvornicky-ZVNC-wfg.sk

Virtuálna prehliadka:

https://my.matterport.com/show/?m=obbYb1an54Q

Video: 

(2) *** Unikátna vila pri hrádzi * tiché prostredie * veľký pozemok * Rovinka *** - YouTube



Obhliadku si dohodnite tu

Podobné nehnuteľnosti v okolí

Sídlo firmy a fakturačné údaje

WFG reality, s.r.o.
Daxnerova 9
010 01 Žilina

IČO: 50 659 855
DIČ: 2120414406

 

Banka: Tatra Banka
Účet: 2940033637/1100
IBAN: SK92 1100 0000 0029 4003 3637

Kontaktné miesto

WFG reality s.r.o.
Daxnerova 9
010 01 Žilina

Tel:
+421 41/55 55 999
Fax: +421 41/55 55 955