Trojposchodový, veľkorysý objekt na bývanie, vhodný na obchodnú činnosť v Oškerde

Cena nehnuteľnosti
549 000 €
Celková plocha
500 m2
Kraj:
Žilinský kraj
Okres:
Kysucké Nové Mesto
Obec:
Kysucké Nové Mesto
Kategória:
Domy a vily
Stav objektu:
pôvodný stav
Plocha pozemku:
1347 m2
Prístupová cesta:
asfaltová
Energ. certifikát:
neuvedené
ID inzerátu:
3432717098444

Ponúkam Vám na predaj zaujímavú veľkú trojposchodovú nehnuteľnosť, ktorá predstavuje príležitosť skombinovať komfort rodinného bývania s možnosťou podnikateľského využitia (kancelárske priestory, skladová hala, montážna hala)nachádzajúcu sa v slepej ulici s parkovacími miestami. K tomu samostatný hosťovský 3-izbový dom hneď vedľa, ktorý je možné využívať aj na prenájom.

Veľkou výhodou sú oddelené vchody. Prístup do jednotlivých jednotiek je riešený oddelene z hlavného schodiska. Samostatný prístup je aj do priestoru, ktorý je možné využívať na podnikateľské účely.  Celkovo sa v nehnuteľnosti dá vybudovať viacero samostatných pracovných miest pre 6 až 7 zamestnancov s vlastnou dámskou a pánskou sanitou a kuchynkou.

Dom bol projektovaný vo Švajčiarsku, je postavený z nadštandardných, ekologických materiálov bez použitia umelých hmôt (použité len minerálne materiály). Konštrukcia domu je z liateho betónu, základy sú z monolitickej platne, steny sú z masívnej tehly a ekologickej vonkajšej tepelnej  izolácie nadštardardnej kvality. Steny suterénu sú zo železobetónu. Ide o viacgeneračný, viacúčelový dom s veľmi priestrannou výmerou a svetlou výškou suterénu 3.6m.

Nehnuteľnosť má 3 podlažia a výmeru 500m2. Vykurovanie je tu zabezpečené na tuhé palivo, elektrickým kúrením v miestnostiach a nachádzajú sa tu aj vysoko výkonné krby. Ohrev teplej vody je zabezpečený elektrickými ohrievačmi a solárnym systémom. Na pozemku sa nachádza žumpa, obecný vodovod.

Na prízemí sa nachádza prístup do veľkého priestoru na podnikateľské účely cez automatické dvere, ktoré ho delia od sekretariátu a zasadačky (open space office). Vybavený je kuchynkou, ženskými a mužskými WC. Na druhej strane chodby sa nachádza dvojizbová bytová jednotka vhodná aj ako direkcia – kuchyňa, obývačka, samostatná izba a kúpeľňa.

Na prvom poschodí sa nachádza priestor, ktorý je rozdelený na 2 samostatné bytové jednotky a to 1,5-izbový byt a priestranný mezonetový byt s tromi spálňami. Mezonet disponuje veľkorysým priestorom otvorenej kuchyne s jedálňou a obývačkou s veľkým krbom a s výstupom na čiastočne krytú terasu orientovanú na juhozápad, ktorá sa dá prepojiť dvojitými dverami s jedálňou, jednej samostatnej miestnosti, kúpeľne s toaletou a sprchovým kútom. Nachádza sa tu aj špajza. Z obývačky je východ do zimnej záhrady ako i prístup k bazénu a separátnej saune a práčovne. Prístup k horným spálňam je riešený vnútorným mramorovým schodišťom okolo krbu. Nachádzajú sa tu spálňa so vstupom do veľkej mramorovej kúpeľne s podlahovým kúrením s vírivkou a oddeleným WC. V jednoizbovom byte je dostatok priestoru na veľkú posteľ, pracovný kútik aj plne vybavenú kuchyňu. Samozrejmosťou je kúpeľňa s toaletou. V tomto byte je samostatné vykurovanie krbom.

Dom je podpivničený, v suteréne sa nachádza priestor o veľkosti cca 200m2 a výškou 3,6m s prístupom cez garážové dvere, prístup aj pre nákladné auto. Priestory sú vykurované. Ďalej sa tu nachádza kotolňa a priestor na skladovanie potravín a vinná pivnica.

Separátny hosťovský dom má dve spálne, kuchyňu, obývačku s jedálňou vybavenou krbom, dve kúpeľne rozdelené na dvoch podlažiach. Ďalej sa tu nachádza práčovňa a pivnica. Pred domom je priestor vhodný na vonkajšie posedenie. Domček poskytuje flexibilitu a možnosti pre hostí, prípadne možnosť ďalšieho bývania pre rodinných príslušníkov alebo prenájom.

Okolo domu sa nachádzajú staré stromy, terasovité záhrady, vonkajšie sedenia pri bazéne s grilovacím priestorom.

Táto nehnuteľnosť je ideálnou voľbou pre kupujúceho, ktorý hľadá priestor na podnikanie v kombinácii s bývaním.

Virtuálna prehliadka rodinného domu: https://my.matterport.com/show/?m=BbAJb9byAB9

Virtuálna prehliadka menšieho domčeku: https://my.matterport.com/show/?m=vZuAHL4MM8N

Lokalita, v ktorej sa táto nehnuteľnosť nachádza je medzi Žilinou a Kysuckým Novým Mestom. Do Žiliny je možné dostať sa za 10 minút autom. Je tu príjemné, tiché prostredie s možnosťami voľnočasových aktivít.

Naša spoločnosť poskytuje služby realitného sprostredkovania a poradenstva už viac ako 15 rokov. Sme ocenení Realitnou úniou ako Realitná kancelária roka pre stredoslovenský región za rok 2019 a 2020. Poďte do toho s nami a staňte sa našim ďalším spokojným klientom.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na čísle: 0948 626 621.



Obhliadku si dohodnite tu

Podobné nehnuteľnosti v okolí

Sídlo firmy a fakturačné údaje

WFG reality, s.r.o.
Daxnerova 9
010 01 Žilina

IČO: 50 659 855
DIČ: 2120414406

 

Banka: Tatra Banka
Účet: 2940033637/1100
IBAN: SK92 1100 0000 0029 4003 3637

Kontaktné miesto

WFG reality s.r.o.
Daxnerova 9
010 01 Žilina

Tel:
+421 41/55 55 999
Fax: +421 41/55 55 955