Blog - wfg.sk

Vyhľadávanie
Späť na blog

Zvýšenie hodnoty nehnuteľnosti pomocou vizualizácie interiéru

Rada by som Vám predstavila službu, ktorú ponúkam svojim klientom v spolupráci s kreatívnou architektkou Ing. arch. Laurou Svrčkovou. Ide o interiérové vizualizácie.

V dnešnej dobe je čoraz viac tých, ktorí si uvedomujú skutočný význam starostlivosti o priestor. Pri interiérových vizualizáciách ide, tak isto ako pri stylingu nehnuteľnosti, ktorému sa venujem, o zapojenie kreativity a premenenie na pohľad prázdnej, nevýraznej miestnosti na príjemný a útulný priestor. Dizajn interiéru je proces, ktorý zákazníkom poskytuje súbor esteticky príjemných a navyše efektívnych riešení pre lepšie využitie daného miesta. Funkčnosť je jedným z kľúčových aspektov interiérového dizajnu.

Prečo je dobré využiť služby interiérového dizajnéra?

Možno sa to na prvý pohľad nemusí zdať, no služby interiérového dizajnéra sú dnes veľmi dôležité. Existuje niekoľko výhod, ktoré interiérový dizajn ponúka.

Pomôže vám naštartovať predstavivosť

Službu dizajnérky Ing. arch. Laury Svrčkovej využívam najmä pri prázdnych nehnuteľnostiach, v ktorých môže byť problém predstaviť si priestor zariadený. Mnoho ľudí takúto predstavivosť nemá, práve v takýchto prípadoch nám veľmi pomáha architektka Laura. Tak isto môže ísť o nehnuteľnosti v pôvodných stavoch, kedy si majitelia pri rekonštrukcii môžu pomôcť už vytvorenými vizualizáciami.

Interiérové vizualizácie ako investícia do budúcna

Investícia do dobrého dizajnu interiéru z dlhodobého hľadiska zvyšuje hodnotu nehnuteľnosti. Interiérový dizajnér si je veľmi dobre vedomý, aké typy svietidiel, závesov, vzory pohoviek, kobercov či farieb môže v danej miestnosti použiť. Mnohokrát sa majitelia domov pokúsia ušetriť na nákladoch na vytvorenie dizajnu a v konečnom dôsledku strávia oveľa viac času hľadaním toho, ako by si nehnuteľnosť mohli zariadiť, čo do nej kúpiť a podobne. Dobrý interiérový dizajnér vám navyše pomôže ušetriť náklady tým, že vám pomôže s výberom najlepších materiálov či nábytku , ktoré si pri súčasnom rozpočte môžete dovoliť.

V čom spočíva návrh interiéru?

  • stretnutie/zameranie objektu, na základe toho navrhnuté najvhodnejšie riešenie,
  • spoločne vybraté materiály či farby, v ktorých sa má návrh riešiť,
  • interiér je navrhnutý do posledných detailov, aby bol maximálne využitý aj ten najmenší priestor,
  • funkčnosť prepájaná s estetikou s dôrazom na to, aby bol každý navrhnutý interiér jedinečný,
  • v prípade použitia jednotlivých prvkov, možnosť odporučenia dostupných produktov na jednotlivých eshopoch či v predajniach.

Autor: Martina Gočová

 

Sídlo firmy a fakturačné údaje

WFG reality, s.r.o.
Daxnerova 9
010 01 Žilina

IČO: 50 659 855
DIČ: 2120414406

 

Banka: Tatra Banka
Účet: 2940033637/1100
IBAN: SK92 1100 0000 0029 4003 3637

Kontaktné miesto

WFG reality s.r.o.
Daxnerova 9
010 01 Žilina

Tel:
+421 41/55 55 999
Fax: +421 41/55 55 955